109 2
109

Biga Tarım Fuarı Ziyaretçilerine Kapılarını Açıyor

TARIM 13.09.2023 - 10:18, Güncelleme: 13.09.2023 - 10:18
 

Biga Tarım Fuarı Ziyaretçilerine Kapılarını Açıyor

Biga'da düzenlenen Tarım Fuarı'nda Simental ve Holstein sığırlar arasındaki yarışmalara başvurular başladı! 15 Eylül son tarih.

Biga Tarım Hayvancılık Teknolojileri Fuarı, 2011 yılından bu yana köklü bir geleneğe sahip ve bu yıl da birbirinden heyecan verici yarışmalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu fuarın önemli bir parçası olan yarışmalar, Simental ve Holstein ırkı sığırlar arasında gerçekleştirilecek ve buzağılar, düveler ve danalar arasında farklı kategorilerde değerlendirilecek. Eğer siz de bu heyecan verici yarışmalara katılmak istiyorsanız, başvurularınızı 15 Eylül tarihine kadar Ziraat Mühendisi Güvenç Çilli'ye iletmelisiniz. Başvuru yapacak olan üreticiler, hayvanlarının değerlendirilmesi için fuar öncesinde oluşturulacak profesyonel jüri ekibini işletmelerine davet edecekler. Bu jüri ekibi, hayvanları titizlikle puanlayarak en iyilerini belirleyecek. Fuarda, Holstein ve Simental ırklarına ait buzağılar, düveler ve danalar arasında birinci olan hayvanlar ödüllendirilecek ve fuar alanında ödüller sahiplerine takdim edilecek. Bu ödül töreni, fuarın en heyecan verici anlarından biri olacak. 
Biga'da düzenlenen Tarım Fuarı'nda Simental ve Holstein sığırlar arasındaki yarışmalara başvurular başladı! 15 Eylül son tarih.

Biga Tarım Hayvancılık Teknolojileri Fuarı, 2011 yılından bu yana köklü bir geleneğe sahip ve bu yıl da birbirinden heyecan verici yarışmalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu fuarın önemli bir parçası olan yarışmalar, Simental ve Holstein ırkı sığırlar arasında gerçekleştirilecek ve buzağılar, düveler ve danalar arasında farklı kategorilerde değerlendirilecek.

Eğer siz de bu heyecan verici yarışmalara katılmak istiyorsanız, başvurularınızı 15 Eylül tarihine kadar Ziraat Mühendisi Güvenç Çilli'ye iletmelisiniz. Başvuru yapacak olan üreticiler, hayvanlarının değerlendirilmesi için fuar öncesinde oluşturulacak profesyonel jüri ekibini işletmelerine davet edecekler. Bu jüri ekibi, hayvanları titizlikle puanlayarak en iyilerini belirleyecek.

Fuarda, Holstein ve Simental ırklarına ait buzağılar, düveler ve danalar arasında birinci olan hayvanlar ödüllendirilecek ve fuar alanında ödüller sahiplerine takdim edilecek. Bu ödül töreni, fuarın en heyecan verici anlarından biri olacak. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir