109 2
109

Biga Fuarı'nda Tarım Aletleri İlgi Çekti

TARIM 03.10.2023 - 14:33, Güncelleme: 03.10.2023 - 14:33
 

Biga Fuarı'nda Tarım Aletleri İlgi Çekti

Biga Fuarı, tarım sektörünü canlandırarak iş fırsatları sunuyor, 17. yılında büyük başarıya imza atıyor!

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ve Biga Fuarı Komite Başkanı Erol Şener, fuar alanında gerçekleştirdikleri ziyaretlerle, fuar katılımcılarının istekleri ve eksiklikleri hakkında görüşmeler yapmıştır. Tarım aletleri ve ekipmanları satışının göze çarptığı 17. Biga Fuarı'nın ardından Erol Şener, değerlendirmelerde bulunmuştur. Erol Şener, Biga Fuarı Komite Başkanı olarak ilk kez görev aldığını belirterek, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan'a ve komiteye duyduğu güven için teşekkür etmiştir. Şener, fuar katılımcılarını ziyaret ederek firmaların geri bildirimlerini dinlediklerini ve sorunları, eksikleri ve çözüm önerilerini not aldıklarını ifade etmiştir. Fuar komitesi olarak bu eksiklikleri değerlendireceklerini ve önümüzdeki yıl daha eksiksiz bir fuar organizasyonu gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtmiştir. Erol Şener, Biga Fuarı'nın yoğun ziyaretçi ilgisiyle dikkat çektiğini ve bu ilginin kendilerini mutlu ettiğini vurgulamıştır. Ayrıca, ziyaretçilerin alışveriş ve iş görüşmelerine istekli olmalarının, fuarın önemli bir hedefi olduğunu dile getirmiştir. Şener, gelecek yıllarda daha başarılı fuar organizasyonları yapmayı umduklarını ifade etmiştir. Fuarın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesine katkı sağlayan paydaşlara teşekkür eden Erol Şener, tarım aletleri ve makineleri satışının önemli bir başarı elde ettiğini belirtmiştir. Sonuç verilerini topladıktan sonra gerekli açıklamaları yapacaklarını söylemiş ve bu organizasyona emeği geçen herkese teşekkür etmiştir.
Biga Fuarı, tarım sektörünü canlandırarak iş fırsatları sunuyor, 17. yılında büyük başarıya imza atıyor!

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ve Biga Fuarı Komite Başkanı Erol Şener, fuar alanında gerçekleştirdikleri ziyaretlerle, fuar katılımcılarının istekleri ve eksiklikleri hakkında görüşmeler yapmıştır. Tarım aletleri ve ekipmanları satışının göze çarptığı 17. Biga Fuarı'nın ardından Erol Şener, değerlendirmelerde bulunmuştur.

Erol Şener, Biga Fuarı Komite Başkanı olarak ilk kez görev aldığını belirterek, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan'a ve komiteye duyduğu güven için teşekkür etmiştir. Şener, fuar katılımcılarını ziyaret ederek firmaların geri bildirimlerini dinlediklerini ve sorunları, eksikleri ve çözüm önerilerini not aldıklarını ifade etmiştir. Fuar komitesi olarak bu eksiklikleri değerlendireceklerini ve önümüzdeki yıl daha eksiksiz bir fuar organizasyonu gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtmiştir.

Erol Şener, Biga Fuarı'nın yoğun ziyaretçi ilgisiyle dikkat çektiğini ve bu ilginin kendilerini mutlu ettiğini vurgulamıştır. Ayrıca, ziyaretçilerin alışveriş ve iş görüşmelerine istekli olmalarının, fuarın önemli bir hedefi olduğunu dile getirmiştir. Şener, gelecek yıllarda daha başarılı fuar organizasyonları yapmayı umduklarını ifade etmiştir.

Fuarın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesine katkı sağlayan paydaşlara teşekkür eden Erol Şener, tarım aletleri ve makineleri satışının önemli bir başarı elde ettiğini belirtmiştir. Sonuç verilerini topladıktan sonra gerekli açıklamaları yapacaklarını söylemiş ve bu organizasyona emeği geçen herkese teşekkür etmiştir.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir