Bayramiç’te ev yangını.. 1 kişi dumandan etkilendi

ASAYİŞ 17.12.2023 - 15:43, Güncelleme: 17.12.2023 - 15:43
 

Bayramiç’te ev yangını.. 1 kişi dumandan etkilendi

Bayramiç'te dün gece bir evde yangın çıktı. Bir kişinin dumandan etkilendiği yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.

Bayramiç ilçesinde dün gece saat 01.30 sıralarında Ramiz Çaygöz’e (79) ait evde nedeni henüz belli olmayan bir şekilde yangın çıktı. Evden alevler ve dumanlar yükseldiğini vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin büyümesi ve evi sarması sebebiyle yangına Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 arazöz de müdahale etti. Yangın sırasında evin içinde bulunan Ayşe Çaygöz’ü (74), olay yerine gelen oğlu Orhan Çaygöz sırtına taşıyarak evden çıkardı. Dumandan etkilenen Ayşe Çaygöz’e sağlık ekipleri müdahale etti. Çaygöz’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, yangın çıkan evin yanından bulunan bir ofis de zarar gördü. İtfaiye ve arazözlerin müdahalesinin arından yangın kontrol altına alındı. Sabah saatlerinde ise 5 itfaiye ekipleri yanan evde soğutma çalışması gerçekleştirdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Bayramiç'te dün gece bir evde yangın çıktı. Bir kişinin dumandan etkilendiği yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.

Bayramiç ilçesinde dün gece saat 01.30 sıralarında Ramiz Çaygöz’e (79) ait evde nedeni henüz belli olmayan bir şekilde yangın çıktı. Evden alevler ve dumanlar yükseldiğini vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin büyümesi ve evi sarması sebebiyle yangına Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 arazöz de müdahale etti.

Yangın sırasında evin içinde bulunan Ayşe Çaygöz’ü (74), olay yerine gelen oğlu Orhan Çaygöz sırtına taşıyarak evden çıkardı. Dumandan etkilenen Ayşe Çaygöz’e sağlık ekipleri müdahale etti. Çaygöz’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, yangın çıkan evin yanından bulunan bir ofis de zarar gördü. İtfaiye ve arazözlerin müdahalesinin arından yangın kontrol altına alındı.

Sabah saatlerinde ise 5 itfaiye ekipleri yanan evde soğutma çalışması gerçekleştirdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir