Başkan Yılmaz, vatandaşların kandilini kutlayıp, lokma dağıttı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 26.01.2023 - 23:03, Güncelleme: 26.01.2023 - 17:24
 

Başkan Yılmaz, vatandaşların kandilini kutlayıp, lokma dağıttı

Başkan Yılmaz, vatandaşların kandilini kutlayıp, lokma dağıttı

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Üç Aylar başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara belediye hizmet binası önünde lokma dağıttı. Vatandaşların kandilini kutladı.Lapseki Belediyesi kandil günlerinde belediye hizmet binası önünde başlattığı lokma dağıtma geleneği devam ediyor. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin ile birlikte belediye hizmet binası önünde vatandaşlara lokma dağıtıp, kandillerini kutladı.Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Bugün Regaip Kandili, tüm vatandaşlarımızın kandilini kutluyorum. Biz her zaman olduğu gibi daha önceki kandillerde yaptığımız gibi yine bu Regaip Kandilinde de vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunuyoruz. Temennim, milletçe birbirimize olan muhabbetimizin, yardımlaşma, dayanışma hissiyatımızın en güzel şekilde yaşanacağına inandığımız bu günlerin, huzur ve afiyetimizi daha da güçlendirmesidir. Rabbim bu bereketli gün ve geceyi hepimize mübarek kılsın. Bu mübarek gecenin başta salgın hastalık olmak üzere dertlere derman, hastalara şifa ve tüm insanlığa barış huzur getirmesini diliyorum. Üç aylara ulaşmanın sevinci, mutluluğu ile mübarek Regaip Kandilini kutlar, Lapsekili hemşehrilerimizin, ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim" dedi.
Başkan Yılmaz, vatandaşların kandilini kutlayıp, lokma dağıttı
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Üç Aylar başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara belediye hizmet binası önünde lokma dağıttı. Vatandaşların kandilini kutladı.
Lapseki Belediyesi kandil günlerinde belediye hizmet binası önünde başlattığı lokma dağıtma geleneği devam ediyor. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin ile birlikte belediye hizmet binası önünde vatandaşlara lokma dağıtıp, kandillerini kutladı.
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Bugün Regaip Kandili, tüm vatandaşlarımızın kandilini kutluyorum. Biz her zaman olduğu gibi daha önceki kandillerde yaptığımız gibi yine bu Regaip Kandilinde de vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunuyoruz. Temennim, milletçe birbirimize olan muhabbetimizin, yardımlaşma, dayanışma hissiyatımızın en güzel şekilde yaşanacağına inandığımız bu günlerin, huzur ve afiyetimizi daha da güçlendirmesidir. Rabbim bu bereketli gün ve geceyi hepimize mübarek kılsın. Bu mübarek gecenin başta salgın hastalık olmak üzere dertlere derman, hastalara şifa ve tüm insanlığa barış huzur getirmesini diliyorum. Üç aylara ulaşmanın sevinci, mutluluğu ile mübarek Regaip Kandilini kutlar, Lapsekili hemşehrilerimizin, ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir