109 2
109

Başkan Tam Not Aldı

GÜNDEM 25.08.2022 - 12:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 13:06
 

Başkan Tam Not Aldı

Başkan Yüksel Aşırı Yağış ve Olumsuz Hava Şartlarına Karşı Ekipleriyle beraber çalıştı.

Ezine ilçe merkezi etkili olan sağanak, büyük su birikintileri oluşturdu. Ezine Belediyesi ekipleri ilçede olumsuzluk yaşanması başlatılan çalışmaya  Başkan Giray Yüksel' de katıldı.Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yüksel Ezinelilerden tam not aldı. Sağanakla birlikte etkili olan fırtına nedeniyle bazı ağaçların dalları kırılırken, sürücüler de zaman zaman zor anlar yaşadı. Sanayi sitesinde oluşan yağmur suyu belediye ekiplerince çekilerek temizlendi.
Başkan Yüksel Aşırı Yağış ve Olumsuz Hava Şartlarına Karşı Ekipleriyle beraber çalıştı.

Ezine ilçe merkezi etkili olan sağanak, büyük su birikintileri oluşturdu.  Ezine Belediyesi ekipleri ilçede olumsuzluk yaşanması başlatılan çalışmaya  Başkan Giray Yüksel' de katıldı.Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yüksel Ezinelilerden tam not aldı.

Sağanakla birlikte etkili olan fırtına nedeniyle bazı ağaçların dalları kırılırken, sürücüler de zaman zaman zor anlar yaşadı. Sanayi sitesinde oluşan yağmur suyu belediye ekiplerince çekilerek temizlendi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir