Ayhan Gider'den Biga'ya İki Yeni Proje Müjdesi

SİYASET 24.09.2023 - 13:36, Güncelleme: 24.09.2023 - 13:36
 

Ayhan Gider'den Biga'ya İki Yeni Proje Müjdesi

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yeni eğitim binası ve jandarma karakolu ile ilçeye önemli hizmetler sunacaklarını duyurdu.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, önemli yatırımların bir yıl içinde tamamlanacağını duyurdu. Gider, projelerin detaylarını paylaşırken, özellikle eğitim ve güvenlik alanındaki iyileştirmelerin Çanakkale için büyük önem taşıdığını belirtti. Gider, açıklamasında Hamdibey Mahallesi'nde bulunan okulun ek binasının inşaatının başlayacağını dile getirdi. Bu yeni binanın 9 derslikten oluşacağını ve zemin+2 katlık bir yapıya sahip olacağını belirten Gider, dersliklerin yanı sıra çok amaçlı salon, kantin, destek eğitim odası, öğretmenler odası ve zümre öğretmenler odası gibi alanların da yer alacağını söyledi. Gider, bu yeni binanın bir yıl içinde tamamlanması için ellerinden gelen özveriyi göstereceklerini vurguladı. Ayrıca, Ağaköy'de bulunan üniversite bölgesinde bir jandarma karakolu binası yapılacağını duyuran Gider, bu karakolun Çanakkale'nin tamamı için büyük önem taşıdığını belirtti. Jandarma bölgesinde yaşayan gençlerin ve halkın daha iyi hizmet alabilmesi için bu yeni binanın ihalesinin 20 Ekim'de yapılacağını açıkladı. Yeni karakol binasında asayiş timleri ve diğer birimlerin koşullarının iyileştirileceğini ifade etti. Gider, her iki yatırımın da Çanakkale için hayırlı olmasını dileyerek, ilçelerdeki ihtiyaçlara uygun kaynaklar bulup yatırımlara devam edeceklerini belirtti. Çanakkale'ye hayırlı uğurlu olsun.  Fotoğraf: Çanakkale TV
Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yeni eğitim binası ve jandarma karakolu ile ilçeye önemli hizmetler sunacaklarını duyurdu.

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, önemli yatırımların bir yıl içinde tamamlanacağını duyurdu. Gider, projelerin detaylarını paylaşırken, özellikle eğitim ve güvenlik alanındaki iyileştirmelerin Çanakkale için büyük önem taşıdığını belirtti.

Gider, açıklamasında Hamdibey Mahallesi'nde bulunan okulun ek binasının inşaatının başlayacağını dile getirdi. Bu yeni binanın 9 derslikten oluşacağını ve zemin+2 katlık bir yapıya sahip olacağını belirten Gider, dersliklerin yanı sıra çok amaçlı salon, kantin, destek eğitim odası, öğretmenler odası ve zümre öğretmenler odası gibi alanların da yer alacağını söyledi. Gider, bu yeni binanın bir yıl içinde tamamlanması için ellerinden gelen özveriyi göstereceklerini vurguladı.

Ayrıca, Ağaköy'de bulunan üniversite bölgesinde bir jandarma karakolu binası yapılacağını duyuran Gider, bu karakolun Çanakkale'nin tamamı için büyük önem taşıdığını belirtti. Jandarma bölgesinde yaşayan gençlerin ve halkın daha iyi hizmet alabilmesi için bu yeni binanın ihalesinin 20 Ekim'de yapılacağını açıkladı. Yeni karakol binasında asayiş timleri ve diğer birimlerin koşullarının iyileştirileceğini ifade etti.

Gider, her iki yatırımın da Çanakkale için hayırlı olmasını dileyerek, ilçelerdeki ihtiyaçlara uygun kaynaklar bulup yatırımlara devam edeceklerini belirtti. Çanakkale'ye hayırlı uğurlu olsun. 

Fotoğraf: Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir