109 2
109

Anafarta-17 Aydın'da dünya kupası için güreşti

YAŞAM 24.12.2023 - 16:52, Güncelleme: 24.12.2023 - 16:52
 

Anafarta-17 Aydın'da dünya kupası için güreşti

Aydın'da düzenlenen Dünya Kupası güreşleri finalinde, Ayvacık'tan Anafarta17 rakibiyle karşı karşıya geldi. Güreşi, Aydın'dan Ayhan Bey kazandı.

Çanakkale kültüründe de önemli bir yeri olan Deve güreşlerinin Dünya şampiyonası, Aydın'da düzenlendi.  Pehlivan develerin güreşlerini vatandaşlar büyük heyecan ve dikkatle izlerken, festivalde, toplam 10 kupa karşılaşması yapıldı. Arenaya çıkan ‘Ayhan Bey’ ile ‘Anafarta 17’ isimli develer ise dünya kupası için güreşti. Sultanhisar'ın Atça Mahallesi'nden 'Ayhan Bey' ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden 'Anafarta 17' isimli develer arenada kıyasıya mücadele ederken, güreşte rakibini mağlup eden Ayhan Bey, sahibi Ceyhan Savran’a dünya kupasını kazandırdı. 
Aydın'da düzenlenen Dünya Kupası güreşleri finalinde, Ayvacık'tan Anafarta17 rakibiyle karşı karşıya geldi. Güreşi, Aydın'dan Ayhan Bey kazandı.

Çanakkale kültüründe de önemli bir yeri olan Deve güreşlerinin Dünya şampiyonası, Aydın'da düzenlendi. 

Pehlivan develerin güreşlerini vatandaşlar büyük heyecan ve dikkatle izlerken, festivalde, toplam 10 kupa karşılaşması yapıldı. Arenaya çıkan ‘Ayhan Bey’ ile ‘Anafarta 17’ isimli develer ise dünya kupası için güreşti. Sultanhisar'ın Atça Mahallesi'nden 'Ayhan Bey' ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden 'Anafarta 17' isimli develer arenada kıyasıya mücadele ederken, güreşte rakibini mağlup eden Ayhan Bey, sahibi Ceyhan Savran’a dünya kupasını kazandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir