Aldıkları yüzde 48 bile çok

GÜNDEM 20.09.2023 - 14:18, Güncelleme: 20.09.2023 - 14:18
 

Aldıkları yüzde 48 bile çok

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga’da muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Gider, “Kılıçdaroğlu’nun, onun destekçisi olan Meral Akşener’in, CHP’nin genel başkan yardımcılarının, kurmaylarının son dönemdeki konuşmalarına baktığımızda aldıkları %48 oyun bile çok olduğunu görüyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga programında ilk olarak OSB yönetim kurulunu ziyaret etti. Toplantıya, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, İlçe Başkanı Nihat Borazan, Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş adamları katıldı. OSB ve Çanakkale ile ilgili yürütülen çalışmaların konuşulduğu toplantıda, Gider sağladıkları istihdam, bölgeye katkıları ve ekonomik getirileri nedeniyle İş adamlarına teşekkür etti.   Gider, daha sonra muhtarlar bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmasında muhalefetin son dönemdeki tartışmalarına değinen Gider, “Kılıçdaroğlu’nun, onun destekçisi olan Meral Akşener’in, CHP’nin genel başkan yardımcılarının, kurmaylarının son dönemdeki konuşmalarına baktığımızda aldıkları %48 oyun bile çok olduğunu görüyoruz. Bu salonda sizlerle kahvaltı ettiğimizde, ‘Allah muhafaza, bunlar iktidara gelirse..’ demiştim, şu anda da diyorum ki “Allah’a şükür bunlar iktidara gelmemiş.” Bizim o zamanlar, deseler inanmayacağımız protokoller imzalanmış, hiç bilmediğimiz işler yapılmış, bugün birbirlerine saldırıyorlar. Çok şükür ki bugün biz iktidardayız. Çok şükür ki sizler bizi desteklediniz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.   Gider, daha sonra muhtarların yatırım ve çalışmalarla ilgili sorularını yanıtladı, taleplerini dinledi.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga’da muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Gider, “Kılıçdaroğlu’nun, onun destekçisi olan Meral Akşener’in, CHP’nin genel başkan yardımcılarının, kurmaylarının son dönemdeki konuşmalarına baktığımızda aldıkları %48 oyun bile çok olduğunu görüyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Biga programında ilk olarak OSB yönetim kurulunu ziyaret etti. Toplantıya, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, İlçe Başkanı Nihat Borazan, Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş adamları katıldı. OSB ve Çanakkale ile ilgili yürütülen çalışmaların konuşulduğu toplantıda, Gider sağladıkları istihdam, bölgeye katkıları ve ekonomik getirileri nedeniyle İş adamlarına teşekkür etti.

 

Gider, daha sonra muhtarlar bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmasında muhalefetin son dönemdeki tartışmalarına değinen Gider, “Kılıçdaroğlu’nun, onun destekçisi olan Meral Akşener’in, CHP’nin genel başkan yardımcılarının, kurmaylarının son dönemdeki konuşmalarına baktığımızda aldıkları %48 oyun bile çok olduğunu görüyoruz. Bu salonda sizlerle kahvaltı ettiğimizde, ‘Allah muhafaza, bunlar iktidara gelirse..’ demiştim, şu anda da diyorum ki “Allah’a şükür bunlar iktidara gelmemiş.” Bizim o zamanlar, deseler inanmayacağımız protokoller imzalanmış, hiç bilmediğimiz işler yapılmış, bugün birbirlerine saldırıyorlar. Çok şükür ki bugün biz iktidardayız. Çok şükür ki sizler bizi desteklediniz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gider, daha sonra muhtarların yatırım ve çalışmalarla ilgili sorularını yanıtladı, taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir