400 milyon TL ile ne yapardınız?

YAŞAM 29.12.2023 - 18:14, Güncelleme: 29.12.2023 - 18:14
 

400 milyon TL ile ne yapardınız?

Bursa halkına sorduk... 400 milyon TL büyük ikramiye size çıksa ne yapardınız? Söz vatandaşta...Ahmet GÜNAY - Sergen DURAK - Emirhan AKGÜL - Herkes Duysun BURSA (İGFA) - Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL olarak belirlendi. 31 Aralık gecesi 2024 yılına özel çekiliş gerçekleşecek. Çekilişte büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda sahibine 400 milyon TL kazandıracak. Bakalım Bursa halkı büyük ikramiyeyi kazanırsa ne yapmak istiyor? Bazı vatandaşlar yurt dışına çıkmayı, villa yaptırmayı, tekne almayı hayal ederken bazı vatandaşlar ise ikramiyenin haram olduğunu söylerken, bazı vatandaşlar ise dinlenmekten yana olduğu yönünde görüş bildirdi.  Kimisi eğitime destek vereceğini belirtirken, bazı kesimlerde İkramiyenin haram olduğunu düşünen tarafta yer aldı. İşte Bursa sokaklarında dolaşan Herkes Duysun ekibine verilen yanıtlar...

Bursa halkına sorduk... 400 milyon TL büyük ikramiye size çıksa ne yapardınız? Söz vatandaşta...

Ahmet GÜNAY - Sergen DURAK - Emirhan AKGÜL - Herkes Duysun
BURSA (İGFA) - Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL olarak belirlendi. 31 Aralık gecesi 2024 yılına özel çekiliş gerçekleşecek. Çekilişte büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda sahibine 400 milyon TL kazandıracak.

Bakalım Bursa halkı büyük ikramiyeyi kazanırsa ne yapmak istiyor?

Bazı vatandaşlar yurt dışına çıkmayı, villa yaptırmayı, tekne almayı hayal ederken bazı vatandaşlar ise ikramiyenin haram olduğunu söylerken, bazı vatandaşlar ise dinlenmekten yana olduğu yönünde görüş bildirdi. 

Kimisi eğitime destek vereceğini belirtirken, bazı kesimlerde İkramiyenin haram olduğunu düşünen tarafta yer aldı.

İşte Bursa sokaklarında dolaşan Herkes Duysun ekibine verilen yanıtlar...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir