Gelibolu ve Ayvacık’a doğalgaz müjdesi

SİYASET 23.05.2021 - 22:24, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

Gelibolu ve Ayvacık’a doğalgaz müjdesi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu ve Ayvacık ziyaretlerinde iki ilçeye de doğalgaz müjdesi verdi. EPDK Başkanıyla görüşen Turan, Gelibolu için yatırım kararının alındığını, Ayvacık için ise en geç 15 gün içerisinde kararın çıkacağını duyurdu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, boğaz köprüsü inceleme gezisinde, EPDK başkanı Mustafa Yılmaz’ı telefonla arayarak ilçenin doğalgaz konusundaki gelişmeleri sordu. Gelibolu’nun uzun süredir Doğalgaz beklediğini hatırlatan Turan, telefonda, EPDK Başkanı Yılmaz’a,  “Uzun süredir doğalgaz konusunu takip ediyoruz. Ancak yerel yönetimlerdeki dinamiklerdeki bazı aksamalardan dolayı epeyce gecikmiştik. En son dosyayı arkadaşlarımızın ısrarıyla Belediye Başkanımız meclis üyelerimiz size göndermişlerdi. Son durum hakkında bilgi almak için sizi aradık” dedi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, “Sayın Başkanım, kurulumuz şimdi bitti. Kararları daha yeni imzaladık. Birkaç dakika içerisinde size örneğini göndereceğim. Yatırım kararı alındı” dedi.   Daha sonra Ayvacık ilçesini ziyaret eden Turan, burada EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı tekrar arayarak Ayvacık için de doğalgaz istediklerini söyledi. EPDK Başkanı Yılmaz, “1 hafta içerisinde çalışmalarımızı tamamlar, 15 günde yatırım kararını imzalarız. 2022 kış ayında, Ayvacıklı hemşehrilerimiz doğalgazla ısınabilecekler” diye konuştu.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelibolu ve Ayvacık ziyaretlerinde iki ilçeye de doğalgaz müjdesi verdi. EPDK Başkanıyla görüşen Turan, Gelibolu için yatırım kararının alındığını, Ayvacık için ise en geç 15 gün içerisinde kararın çıkacağını duyurdu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, boğaz köprüsü inceleme gezisinde, EPDK başkanı Mustafa Yılmaz’ı telefonla arayarak ilçenin doğalgaz konusundaki gelişmeleri sordu. Gelibolu’nun uzun süredir Doğalgaz beklediğini hatırlatan Turan, telefonda, EPDK Başkanı Yılmaz’a,  “Uzun süredir doğalgaz konusunu takip ediyoruz. Ancak yerel yönetimlerdeki dinamiklerdeki bazı aksamalardan dolayı epeyce gecikmiştik. En son dosyayı arkadaşlarımızın ısrarıyla Belediye Başkanımız meclis üyelerimiz size göndermişlerdi. Son durum hakkında bilgi almak için sizi aradık” dedi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, “Sayın Başkanım, kurulumuz şimdi bitti. Kararları daha yeni imzaladık. Birkaç dakika içerisinde size örneğini göndereceğim. Yatırım kararı alındı” dedi.

 

Daha sonra Ayvacık ilçesini ziyaret eden Turan, burada EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı tekrar arayarak Ayvacık için de doğalgaz istediklerini söyledi. EPDK Başkanı Yılmaz, “1 hafta içerisinde çalışmalarımızı tamamlar, 15 günde yatırım kararını imzalarız. 2022 kış ayında, Ayvacıklı hemşehrilerimiz doğalgazla ısınabilecekler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir