Consent Preferences

Donmak üzere olan kumruya işletme müdürü sahip çıktı

(HM) - Haber Merkezi | 23.01.2022 - 17:00, Güncelleme: 23.01.2022 - 12:51
 

Donmak üzere olan kumruya işletme müdürü sahip çıktı

Donmak üzere olan kumruya işletme müdürü sahip çıktı

Çanakkale Yenice Orman İşletme Müdürü Mehmet Akkan, Orman işletme lojmanlarının yanında donma tehlikesi geçiren kumruya sahip çıktı.Yenice orman lojmanında kar içinde yerde donmak üzere olan kumruyu kediler yemesin diye alarak ısıtıp besleyen İşletme Müdürü Mehmet Akkan, kumruyu besledikten sonra yaşam alanına saldı. Akkan, ”Soğuk ve karlı kış günlerinde yaban hayvanlarını ve sokak hayvanlarını unutmayalım” dedi.
Donmak üzere olan kumruya işletme müdürü sahip çıktı
Çanakkale Yenice Orman İşletme Müdürü Mehmet Akkan, Orman işletme lojmanlarının yanında donma tehlikesi geçiren kumruya sahip çıktı.
Yenice orman lojmanında kar içinde yerde donmak üzere olan kumruyu kediler yemesin diye alarak ısıtıp besleyen İşletme Müdürü Mehmet Akkan, kumruyu besledikten sonra yaşam alanına saldı. Akkan, ”Soğuk ve karlı kış günlerinde yaban hayvanlarını ve sokak hayvanlarını unutmayalım” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir