Troy Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz telefon

SİYASET (HM) - Haber Merkezi | 19.02.2022 - 18:18, Güncelleme: 19.02.2022 - 17:18
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz telefon

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 26 Şubat’ta hizmete girecek olan 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki son çalışmaları yerinde incelemek için Çanakkale’ye geldi. Yaya olarak Asya’dan Avrupa’ya yürüyen Bakan Karaismailoğlu’nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arayarak, çalışanlara teşekkür etti.Yaya olarak Lapseki ilçesinden (Asya), Gelibolu ilçesine (Avrupa) geçen ve son rötuşları yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, telefonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda, “Tüm arkadaşlara en kalbi duygularımla selam ve sevgilerimi lütfen iletin. Cumartesi günü nasip olursa, inşallah bu muhteşem eserin açılışını gerçekleştireceğiz. Başta yüklenici firmalara şahsım ve milletim adına en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.Bakan Karaismailoğlu ise “Cumhurbaşkanım bütün arkadaşlarda sizi dinlediler. İnşallah, Cumartesi günü sizleri de burada görerek Türkiye’nin en büyük projelerinden bir tanesine şahitlik edeceğiz. Teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz telefon
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 26 Şubat’ta hizmete girecek olan 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki son çalışmaları yerinde incelemek için Çanakkale’ye geldi. Yaya olarak Asya’dan Avrupa’ya yürüyen Bakan Karaismailoğlu’nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arayarak, çalışanlara teşekkür etti.
Yaya olarak Lapseki ilçesinden (Asya), Gelibolu ilçesine (Avrupa) geçen ve son rötuşları yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, telefonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonda, “Tüm arkadaşlara en kalbi duygularımla selam ve sevgilerimi lütfen iletin. Cumartesi günü nasip olursa, inşallah bu muhteşem eserin açılışını gerçekleştireceğiz. Başta yüklenici firmalara şahsım ve milletim adına en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.
Bakan Karaismailoğlu ise “Cumhurbaşkanım bütün arkadaşlarda sizi dinlediler. İnşallah, Cumartesi günü sizleri de burada görerek Türkiye’nin en büyük projelerinden bir tanesine şahitlik edeceğiz. Teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir