ÇOMÜ’de ilk kayıt töreni Tıp Fakültesinde yapıldı

(HM) - Haber Merkezi | 07.09.2021 - 14:06, Güncelleme: 07.09.2021 - 10:42
 

ÇOMÜ’de ilk kayıt töreni Tıp Fakültesinde yapıldı

ÇOMÜ’de ilk kayıt töreni Tıp Fakültesinde yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ), 2021-2022 akademik yılının ilk öğrenci kaydı Tıp Fakültesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.Tıp Fakültesi Dekanlığında düzenlenen törende, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, YKS’de derece alan ve tercihini ÇOMÜ Tıp Fakültesinden yana kullanan Muhammet Ali Yılmaz’ın kaydını yaptı. Vali Aktaş’ın ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Barkın Ekin Arslan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ise Zeliha Tunç’un kayıtlarını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Gökhan, kaydını yaptığı iki öğrenciye ise bireysel burs vereceğini söylediÇanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olan ve ÇOMÜ Tıp Fakültesini kazanan Muhammet Ali Yılmaz, "Bu yıl üniversite sınavına girdim. Türkiye 2 bin 600’üncüsü oldum. Çanakkale’de kalmak istedim. Tıp Fakültesini tercih ettim. Bugün de kayıt yaptırdım, mutluyum. Umarım benimle beraber bütün kayıt yapan arkadaşlarım herkes 6 yıl sonra mezun olduğumuzda yine aynı mutluluğu yaşayabiliriz. İleride bir gün doktor olduğumuzda da umarım güzel günler bizi bekler" dedi.Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Suat Uğur, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurullah Bolat ile öğrencilerin aileleri katıldı.
ÇOMÜ’de ilk kayıt töreni Tıp Fakültesinde yapıldı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ), 2021-2022 akademik yılının ilk öğrenci kaydı Tıp Fakültesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Tıp Fakültesi Dekanlığında düzenlenen törende, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, YKS’de derece alan ve tercihini ÇOMÜ Tıp Fakültesinden yana kullanan Muhammet Ali Yılmaz’ın kaydını yaptı. Vali Aktaş’ın ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Barkın Ekin Arslan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ise Zeliha Tunç’un kayıtlarını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Gökhan, kaydını yaptığı iki öğrenciye ise bireysel burs vereceğini söyledi
Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olan ve ÇOMÜ Tıp Fakültesini kazanan Muhammet Ali Yılmaz, "Bu yıl üniversite sınavına girdim. Türkiye 2 bin 600’üncüsü oldum. Çanakkale’de kalmak istedim. Tıp Fakültesini tercih ettim. Bugün de kayıt yaptırdım, mutluyum. Umarım benimle beraber bütün kayıt yapan arkadaşlarım herkes 6 yıl sonra mezun olduğumuzda yine aynı mutluluğu yaşayabiliriz. İleride bir gün doktor olduğumuzda da umarım güzel günler bizi bekler" dedi.
Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Suat Uğur, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurullah Bolat ile öğrencilerin aileleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir