Troy Medya

Çanspor’a destek gecesi düzenlendi

(HM) - Haber Merkezi | 17.09.2021 - 19:35, Güncelleme: 17.09.2021 - 13:40
 

Çanspor’a destek gecesi düzenlendi

Çanspor’a destek gecesi düzenlendi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde yeni sezon öncesi Çanspor’a destek gecesi düzenlendi.Düzenlenen dayanışma ve destek gecesine Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çanspor Başkanı Sedat Boduroğlu, Siyasi parti temsilcileri ve sporcular katıldı. Selin Ataş ve Ozan Karademir’in sahne aldığı gecede yeni sezon öncesi sporseverler doyasıya eğlendi. Çanspor için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Boduroğlu, geceye katılan herkese teşekkür etti. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ise, “Yeni sezon öncesi Çanspor’a destek olmak amacıyla hep birlikte tek yumruk olduk. Dayanışma Gecesi Konseri’nde spor sever halkımız ile buluşarak coşkulu bir gece yaşadık. Umuyor ki sezona da fırtına gibi başlangıç yapacak Çansporumuza başarılar diliyorum” dedi.
Çanspor’a destek gecesi düzenlendi
Çanakkale’nin Çan ilçesinde yeni sezon öncesi Çanspor’a destek gecesi düzenlendi.
Düzenlenen dayanışma ve destek gecesine Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çanspor Başkanı Sedat Boduroğlu, Siyasi parti temsilcileri ve sporcular katıldı. Selin Ataş ve Ozan Karademir’in sahne aldığı gecede yeni sezon öncesi sporseverler doyasıya eğlendi. Çanspor için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Boduroğlu, geceye katılan herkese teşekkür etti. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ise, “Yeni sezon öncesi Çanspor’a destek olmak amacıyla hep birlikte tek yumruk olduk. Dayanışma Gecesi Konseri’nde spor sever halkımız ile buluşarak coşkulu bir gece yaşadık. Umuyor ki sezona da fırtına gibi başlangıç yapacak Çansporumuza başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir