Troy Medya

Çan’da Streetball Turnuvası başladı

(HM) - Haber Merkezi | 29.07.2021 - 10:41, Güncelleme: 29.07.2021 - 10:29
 

Çan’da Streetball Turnuvası başladı

Çan’da Streetball Turnuvası başladı

Çan Belediyesi’nin basketbol tutkunu gençlere yönelik düzenlediği Streetball Turnuvası (Sokak Basketbolu), Belediye Başkanı Bülent Öz’ün yaptığı hava atışıyla başladı.Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Öz, “Çan Belediyesi olarak basketbolsever gençlerimizin eğlenceli ve keyifli anlar yaşamaları adına düzenlediğimiz Streetball Turnuvası (Sokak Basketbolu) hava atışımız ile başladı. Beş gün boyunca güzel ve eğlenceli bir akşam programı yaşayacak gençlerimize başarılar diliyor, basketbolsever gençlerimizi de desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu.
Çan’da Streetball Turnuvası başladı
Çan Belediyesi’nin basketbol tutkunu gençlere yönelik düzenlediği Streetball Turnuvası (Sokak Basketbolu), Belediye Başkanı Bülent Öz’ün yaptığı hava atışıyla başladı.
Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Öz, “Çan Belediyesi olarak basketbolsever gençlerimizin eğlenceli ve keyifli anlar yaşamaları adına düzenlediğimiz Streetball Turnuvası (Sokak Basketbolu) hava atışımız ile başladı. Beş gün boyunca güzel ve eğlenceli bir akşam programı yaşayacak gençlerimize başarılar diliyor, basketbolsever gençlerimizi de desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir