Troy Medya

Çan’da okul güvenliği toplantısı düzenlendi

EKONOMİ (HM) - Haber Merkezi | 04.11.2021 - 13:29, Güncelleme: 04.11.2021 - 12:37
 

Çan’da okul güvenliği toplantısı düzenlendi

Çan’da okul güvenliği toplantısı düzenlendi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı okul güvenliği toplantısı düzenlendi.Okul güvenliği toplantısı, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal başkanlığında Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda, 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilçe genelinde güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak için okullar ile yakın çevrelerinde alınacak tedbirler, ayrıca okullarda alınan covid-19 tedbirleri hakkında bilgi verildi. Çan genelinde okulların güvenliğinin okul aile birlikleri, veliler ve tüm kurumlarca koordineli olarak alınacak tedbirler görüşülerek detaylı değerlendirmeler yapıldı. Düzenlenen toplantıya Kaymakam Mustafa Gürdal, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.
Çan’da okul güvenliği toplantısı düzenlendi
Çanakkale’nin Çan ilçesinde 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı okul güvenliği toplantısı düzenlendi.
Okul güvenliği toplantısı, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal başkanlığında Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda, 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilçe genelinde güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak için okullar ile yakın çevrelerinde alınacak tedbirler, ayrıca okullarda alınan covid-19 tedbirleri hakkında bilgi verildi. Çan genelinde okulların güvenliğinin okul aile birlikleri, veliler ve tüm kurumlarca koordineli olarak alınacak tedbirler görüşülerek detaylı değerlendirmeler yapıldı. Düzenlenen toplantıya Kaymakam Mustafa Gürdal, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir