Çan’da hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 27.10.2021 - 17:01, Güncelleme: 27.10.2021 - 16:17
 

Çan’da hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı

Çan’da hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı.Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Biga İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından motosiklet ve araç hırsızlığı suçundan aranan F. K. ve E. S. düzenlenen operasyon sonucunda yakalandılar. Çan İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından bu sabah adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiler.
Çan’da hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı
Çanakkale’nin Çan ilçesinde hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı.
Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Biga İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından motosiklet ve araç hırsızlığı suçundan aranan F. K. ve E. S. düzenlenen operasyon sonucunda yakalandılar. Çan İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından bu sabah adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir