Troy Medya

Çan’da deve güreşleri 20 Martta gerçekleşecek

(HM) - Haber Merkezi | 02.02.2022 - 18:45, Güncelleme: 02.02.2022 - 17:09
 

Çan’da deve güreşleri 20 Martta gerçekleşecek

Çan’da deve güreşleri 20 Martta gerçekleşecek

Çanakkale’nin Çan ilçesinde geleneksel folklorik deve güreşleri 20 Martta gerçekleşecek.Çan Deveciler Derneği Başkanı Şenol Efe Kabaş ve yönetimi, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ü ziyaret ederek 20 Mart 2022’de yapılacak olan geleneksel folklorik deve güreşleri hakkında fikir alışverişinde bulundular. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Çan Deveciler Derneği Başkanı Şenol Efe Kabaş ve yönetimi ile bir araya geldik. Yöremizde değer bulan ve kültürel zenginliğimizi şekillendiren Geleneksel Folklorik Deve Güreşleri etkinliğinin planlanmasına dair kararlar aldık” dedi.
Çan’da deve güreşleri 20 Martta gerçekleşecek
Çanakkale’nin Çan ilçesinde geleneksel folklorik deve güreşleri 20 Martta gerçekleşecek.
Çan Deveciler Derneği Başkanı Şenol Efe Kabaş ve yönetimi, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ü ziyaret ederek 20 Mart 2022’de yapılacak olan geleneksel folklorik deve güreşleri hakkında fikir alışverişinde bulundular. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Çan Deveciler Derneği Başkanı Şenol Efe Kabaş ve yönetimi ile bir araya geldik. Yöremizde değer bulan ve kültürel zenginliğimizi şekillendiren Geleneksel Folklorik Deve Güreşleri etkinliğinin planlanmasına dair kararlar aldık” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir