109 2
109

Çanakkale’ye ilk gelen leyleğin başına lapa lapa kar yağdı

(HM) - Haber Merkezi | 10.03.2022 - 19:04, Güncelleme: 10.03.2022 - 16:31
 

Çanakkale’ye ilk gelen leyleğin başına lapa lapa kar yağdı

Çanakkale’ye ilk gelen leyleğin başına lapa lapa kar yağdı

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Büyükpaşa köyünde köylülerce yapılan leylek yuvasına yılın ilk leyleği bu sabah geldi. Lapa lapa yağan kar altında kalan leylek, görenleri gülümsetti.Çanakkale’nin Çan ilçesi Büyükpaşa köyünde yüzleri gülümseten bir olay yaşandı. Her yıl Mart ayında köye gelen leyleğin başına bu yıl kar yağdı. Büyükpaşa köyünde ikamet eden Nurettin Tayhan, “Yuvasına konmasının ardından kar yağışı başladı. Leyleğin başına kar yağacak sözü bu yıl gerçek oldu” dedi.
Çanakkale’ye ilk gelen leyleğin başına lapa lapa kar yağdı
Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Büyükpaşa köyünde köylülerce yapılan leylek yuvasına yılın ilk leyleği bu sabah geldi. Lapa lapa yağan kar altında kalan leylek, görenleri gülümsetti.
Çanakkale’nin Çan ilçesi Büyükpaşa köyünde yüzleri gülümseten bir olay yaşandı. Her yıl Mart ayında köye gelen leyleğin başına bu yıl kar yağdı. Büyükpaşa köyünde ikamet eden Nurettin Tayhan, “Yuvasına konmasının ardından kar yağışı başladı. Leyleğin başına kar yağacak sözü bu yıl gerçek oldu” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir