Troy Medya

Çanakkale’nin yüksek kesimleri beyaza büründü

(HM) - Haber Merkezi | 10.03.2022 - 19:04, Güncelleme: 10.03.2022 - 17:26
 

Çanakkale’nin yüksek kesimleri beyaza büründü

Çanakkale’nin yüksek kesimleri beyaza büründü

Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.Çanakkale’nin Çan ve Yenice ilçeleri, sabah yağan karla beyaza büründü. Kar yüksekliği Çan ilçesinde 5, Yenice ilçesinde ise 10 santimetreye ulaştı. Belediye ve karayolları ekipleri bölgede tuzlama ve kar küreme çalışmaları yaparken, kısmen de olsa ulaşımda aksamaların olduğu görüldü. Yüksek kesimlerde kar yağışı devam ederken, bölgede kapanan yol olmadığı öğrenildi.
Çanakkale’nin yüksek kesimleri beyaza büründü
Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.
Çanakkale’nin Çan ve Yenice ilçeleri, sabah yağan karla beyaza büründü. Kar yüksekliği Çan ilçesinde 5, Yenice ilçesinde ise 10 santimetreye ulaştı. Belediye ve karayolları ekipleri bölgede tuzlama ve kar küreme çalışmaları yaparken, kısmen de olsa ulaşımda aksamaların olduğu görüldü. Yüksek kesimlerde kar yağışı devam ederken, bölgede kapanan yol olmadığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir