109 2
109

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu

(HM) - Haber Merkezi | 21.08.2021 - 17:32, Güncelleme: 21.08.2021 - 13:23
 

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele kapsamında operasyon düzenlendi.Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele kapsamında; yasa dışı olarak kenevir maddesi ekimi yapan şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde; 11 - 19 Ağustos 2021 tarihleri arasında Yenice, Gelibolu, Ayvacık ve Bayramiç ilçelerinde uyuşturucu madde arama köpeği Roket’in de katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlarda 321 adet kök kenevir bitkisi, 65 adet esrar maddesi, 50 metre çeşme hortumu, 25 metre damlama sistemi, 1 adet çapa, 1 adet tahra ele geçirildi. Olaylarla ilgili 5 kişiye adli işlem yapıldı. 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele kapsamında operasyon düzenlendi.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele kapsamında; yasa dışı olarak kenevir maddesi ekimi yapan şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde; 11 - 19 Ağustos 2021 tarihleri arasında Yenice, Gelibolu, Ayvacık ve Bayramiç ilçelerinde uyuşturucu madde arama köpeği Roket’in de katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlarda 321 adet kök kenevir bitkisi, 65 adet esrar maddesi, 50 metre çeşme hortumu, 25 metre damlama sistemi, 1 adet çapa, 1 adet tahra ele geçirildi. Olaylarla ilgili 5 kişiye adli işlem yapıldı. 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir