Çanakkale’de takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 09.08.2021 - 22:42, Güncelleme: 09.08.2021 - 13:02
 

Çanakkale’de takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı

Çanakkale’de takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde takla atan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Edremit istikametine gitmekte olan Berkan Ergen idaresindeki 59 ES 179 plakalı otomobil, Ayvacık ilçesi çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde su kanalına düşüp takla attı. Yol kenarındaki araziye savrulan araçta sürücü Berkan Ergen ile beraber İrfan Ergen ve Nermin Ergen yaralandı. Kaza yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla Ayvacık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayatî tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Çanakkale’de takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde takla atan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Edremit istikametine gitmekte olan Berkan Ergen idaresindeki 59 ES 179 plakalı otomobil, Ayvacık ilçesi çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde su kanalına düşüp takla attı. Yol kenarındaki araziye savrulan araçta sürücü Berkan Ergen ile beraber İrfan Ergen ve Nermin Ergen yaralandı. Kaza yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla Ayvacık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayatî tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir