Çanakkale’de kedi kurtarma operasyonu

(HM) - Haber Merkezi | 27.04.2022 - 19:31, Güncelleme: 27.04.2022 - 12:13
 

Çanakkale’de kedi kurtarma operasyonu

Çanakkale’de kedi kurtarma operasyonu

Çanakkale’de bir köftecinin klima ünitesinin üstünde mahsur kalan kedi, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.Çanakkale’de Kemalpaşa Mahallesi Yalı Caddesi’nde bulunan bir köfteci dükkanının klima ünitesinde mahsur kalan kedinin seslerini duyan çevredeki esnaf durumu belediye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, sepetli araç yardımıyla kediyi bulunduğu 8 metre yükseklikten alarak kurtardı.Sepetten indirilen kedi, bir süre etrafına bakındıktan sonra hızla bulunduğu alandan kaçarak gözden kayboldu. Kedinin kurtarılma operasyonu sırasında yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
Çanakkale’de kedi kurtarma operasyonu
Çanakkale’de bir köftecinin klima ünitesinin üstünde mahsur kalan kedi, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Çanakkale’de Kemalpaşa Mahallesi Yalı Caddesi’nde bulunan bir köfteci dükkanının klima ünitesinde mahsur kalan kedinin seslerini duyan çevredeki esnaf durumu belediye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, sepetli araç yardımıyla kediyi bulunduğu 8 metre yükseklikten alarak kurtardı.
Sepetten indirilen kedi, bir süre etrafına bakındıktan sonra hızla bulunduğu alandan kaçarak gözden kayboldu. Kedinin kurtarılma operasyonu sırasında yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir