Troy Medya

Çanakkale’de kaçak tütün operasyonunda 1 gözaltı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 30.06.2022 - 23:45, Güncelleme: 30.06.2022 - 21:40
 

Çanakkale’de kaçak tütün operasyonunda 1 gözaltı

Çanakkale’de kaçak tütün operasyonunda 1 gözaltı

Çanakkale’de polis ekiplerince düzenlenen kaçak tütün operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce, kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik olarak yapılan operasyonda, 100 adet doldurulmuş sigara ve bin 200 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapıldı.
Çanakkale’de kaçak tütün operasyonunda 1 gözaltı
Çanakkale’de polis ekiplerince düzenlenen kaçak tütün operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce, kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik olarak yapılan operasyonda, 100 adet doldurulmuş sigara ve bin 200 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir