Çanakkale’de kaçak içki ve sigara operasyonu

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 27.04.2022 - 19:31, Güncelleme: 27.04.2022 - 12:01
 

Çanakkale’de kaçak içki ve sigara operasyonu

Çanakkale’de kaçak içki ve sigara operasyonu

Çanakkale’de gerçekleştirilen operasyonlarda kaçak sigara ve alkol ele geçirildi.Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, M.S. isimli şahsın iş yeri ve depolarına gerçekleştirilen operasyonlarda; 3 bin 400 adet doldurma sigara, farklı markalardan oluşan 10 şişe kaçak içki ve 120 kilogram kıyılmış açık tütün ele geçirildi.Şüpheli M.S. hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapılırken, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Çanakkale’de kaçak içki ve sigara operasyonu
Çanakkale’de gerçekleştirilen operasyonlarda kaçak sigara ve alkol ele geçirildi.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, M.S. isimli şahsın iş yeri ve depolarına gerçekleştirilen operasyonlarda; 3 bin 400 adet doldurma sigara, farklı markalardan oluşan 10 şişe kaçak içki ve 120 kilogram kıyılmış açık tütün ele geçirildi.
Şüpheli M.S. hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapılırken, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir