Çanakkale’de ihaleye fesat karıştan çete çökertildi

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 26.04.2022 - 19:20, Güncelleme: 26.04.2022 - 14:21
 

Çanakkale’de ihaleye fesat karıştan çete çökertildi

Çanakkale’de ihaleye fesat karıştan çete çökertildi

Çanakkale’de, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda vatandaşları baskı ve tehdit yoluyla ihaleye sokmama veya zorla para aldığı öne sürülen çete çökertildi.Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Biga ilçesi, çevre ilçeler ve bağlı köylerinde tehdit ve baskı yoluyla vatandaşları korkutarak zorla para alan, ihalelere girecek olan vatandaşlardan para talep eden, vermeyenlerin ihalelere sokulmaması veya bu ihalelere girilerek tutar yükseltme, satışa sunulan menkullerin alınarak vatandaşları mağdur etmek suretiyle çıkar sağlandığı yönünde alınan bilgiler doğrultusunda adli makamlardan gerekli izinler alınarak teknik ve fiziki takip başlatıldı.Yürütülen çalışma neticesinde nitelikli yağma-ihaleye fesat karıştırma ve tehdit suçlarına karıştıkları belirlenen M.G, N.G, M.A, E.N ve C.G isimli şüpheliler 23 Nisan Cumartesi günü tarihinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 700 adet mermi ve çeşitli meblağlarda düzenlenen senetlere el konuldu.Şüpheliler, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Biga Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
Çanakkale’de ihaleye fesat karıştan çete çökertildi
Çanakkale’de, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda vatandaşları baskı ve tehdit yoluyla ihaleye sokmama veya zorla para aldığı öne sürülen çete çökertildi.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Biga ilçesi, çevre ilçeler ve bağlı köylerinde tehdit ve baskı yoluyla vatandaşları korkutarak zorla para alan, ihalelere girecek olan vatandaşlardan para talep eden, vermeyenlerin ihalelere sokulmaması veya bu ihalelere girilerek tutar yükseltme, satışa sunulan menkullerin alınarak vatandaşları mağdur etmek suretiyle çıkar sağlandığı yönünde alınan bilgiler doğrultusunda adli makamlardan gerekli izinler alınarak teknik ve fiziki takip başlatıldı.
Yürütülen çalışma neticesinde nitelikli yağma-ihaleye fesat karıştırma ve tehdit suçlarına karıştıkları belirlenen M.G, N.G, M.A, E.N ve C.G isimli şüpheliler 23 Nisan Cumartesi günü tarihinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 700 adet mermi ve çeşitli meblağlarda düzenlenen senetlere el konuldu.
Şüpheliler, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Biga Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir