Çanakkale’de Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar Uygulaması yapıldı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 17.11.2021 - 19:28, Güncelleme: 17.11.2021 - 17:16
 

Çanakkale’de Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar Uygulaması yapıldı

Çanakkale’de Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar Uygulaması yapıldı

Çanakkale il genelinde jandarma trafik timleri “Güvenlik Trafik Bi Hareketine Bakar” kampanyası dahilinde uygulama yapıldı. Sürücülere emniyet kemerinin önemi anlatıldı.Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekiplerince tüm il genelinde 12 ilçede 12 yol arama ve kontrol noktasında stantlar açılarak Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar kampanyası dahilinde sürücülere ve yolculara emniyet kemeri kullanımının kaza sonrası ölüm riskini yüzde 45, yaralanma riskini ise yüzde 60 oranında azalttığı bilgisi verildi. Sürücülere ayrıca maske, kalem ve anahtarlı gibi çeşitli hediyeler verildi.
Çanakkale’de Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar Uygulaması yapıldı
Çanakkale il genelinde jandarma trafik timleri “Güvenlik Trafik Bi Hareketine Bakar” kampanyası dahilinde uygulama yapıldı. Sürücülere emniyet kemerinin önemi anlatıldı.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekiplerince tüm il genelinde 12 ilçede 12 yol arama ve kontrol noktasında stantlar açılarak Güvenli Trafik Bi Hareketine Bakar kampanyası dahilinde sürücülere ve yolculara emniyet kemeri kullanımının kaza sonrası ölüm riskini yüzde 45, yaralanma riskini ise yüzde 60 oranında azalttığı bilgisi verildi. Sürücülere ayrıca maske, kalem ve anahtarlı gibi çeşitli hediyeler verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir