Çanakkale’de Gebe Okulu yüz yüze eğitime başladı

(HM) - Haber Merkezi | 26.08.2021 - 18:55, Güncelleme: 26.08.2021 - 16:12
 

Çanakkale’de Gebe Okulu yüz yüze eğitime başladı

Çanakkale’de Gebe Okulu yüz yüze eğitime başladı

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Gebe Okulu, pandemi sürecinin ardından yeniden yüz yüze eğitime başladı.Gebe Okuluna katılan anne adayları eğitim döneminde; beslenme, egzersiz, anne karnında bebeğin gelişim süreçleri, doğru emzirme, anne sütü faydaları ve yeni doğan bebek bakımı gibi pek çok konuda eğitim alacak. Aynı zamanda gebeliklerini ve doğum anını rahat geçirmeleri için gebelik egzersizi yapacaklar.
Çanakkale’de Gebe Okulu yüz yüze eğitime başladı
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Gebe Okulu, pandemi sürecinin ardından yeniden yüz yüze eğitime başladı.
Gebe Okuluna katılan anne adayları eğitim döneminde; beslenme, egzersiz, anne karnında bebeğin gelişim süreçleri, doğru emzirme, anne sütü faydaları ve yeni doğan bebek bakımı gibi pek çok konuda eğitim alacak. Aynı zamanda gebeliklerini ve doğum anını rahat geçirmeleri için gebelik egzersizi yapacaklar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir