Çanakkale’de etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı

(HM) - Haber Merkezi | 12.01.2022 - 13:29, Güncelleme: 12.01.2022 - 12:12
 

Çanakkale’de etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı

Çanakkale’de etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı

Çanakkale’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oluyor. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler, trafikte zor anlar yaşıyor.Çanakkale’de sabah 8.30 sıralarında başlayan kar yağışı etkili olmaya başladı. Lapseki ilçesinde bulunan Dumanlı Dağ mevkiinde bir petrol tankeri dik yokuştan çıkamadı. Bazı otomobil sürücüleri ise geri dönmek zorunda kaldı.Kiraz ağaçları beyaza büründüKirazlarıyla ünlü Lapseki’deki ağaçlarda beyaza büründü. Beyaz kiraz ağaçları kartpostallık görüntüler oluşturdu.1915 Çanakkale Köprüsü sisler içindeTamamlandığında ’dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü’ unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü de sis içinde kaldı. Bozcaada ve Gökçeada’ya feribot seferleri 2 gündür yapılamazken, boğazdaki gemi trafiğinde henüz bir aksama yaşanmadı.
Çanakkale’de etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı
Çanakkale’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oluyor. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler, trafikte zor anlar yaşıyor.
Çanakkale’de sabah 8.30 sıralarında başlayan kar yağışı etkili olmaya başladı. Lapseki ilçesinde bulunan Dumanlı Dağ mevkiinde bir petrol tankeri dik yokuştan çıkamadı. Bazı otomobil sürücüleri ise geri dönmek zorunda kaldı.
Kiraz ağaçları beyaza büründü
Kirazlarıyla ünlü Lapseki’deki ağaçlarda beyaza büründü. Beyaz kiraz ağaçları kartpostallık görüntüler oluşturdu.
1915 Çanakkale Köprüsü sisler içinde
Tamamlandığında ’dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü’ unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü de sis içinde kaldı. Bozcaada ve Gökçeada’ya feribot seferleri 2 gündür yapılamazken, boğazdaki gemi trafiğinde henüz bir aksama yaşanmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir