Troy Medya

Çanakkale’de eğlence mekanlarına çöken çete çökertildi

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 19.10.2021 - 12:42, Güncelleme: 19.10.2021 - 11:04
 

Çanakkale’de eğlence mekanlarına çöken çete çökertildi

Çanakkale’de eğlence mekanlarına çöken çete çökertildi

Çanakkale’de güvenlik hizmeti adı altın eğlence mekanlarından haraç alan 6 kişilik çete çökertildi.Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortak bir operasyon düzenledi. Biga’daki birçok eğlence mekanlarına güvenlik kisvesi adı altında giren ve o iş yerlerini haraca bağlayan çetenin para vermeyenlerin de mekanlarını kurşunlayarak, müşterileri gasp ettiği öğrenildi. Çoğu işletme sahibinin iflas etmesine sebep olan çete, polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu çökertildi. 6 kişinin gözaltına alındığı operasyon sonunda sorguları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.
Çanakkale’de eğlence mekanlarına çöken çete çökertildi
Çanakkale’de güvenlik hizmeti adı altın eğlence mekanlarından haraç alan 6 kişilik çete çökertildi.
Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortak bir operasyon düzenledi. Biga’daki birçok eğlence mekanlarına güvenlik kisvesi adı altında giren ve o iş yerlerini haraca bağlayan çetenin para vermeyenlerin de mekanlarını kurşunlayarak, müşterileri gasp ettiği öğrenildi. Çoğu işletme sahibinin iflas etmesine sebep olan çete, polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu çökertildi. 6 kişinin gözaltına alındığı operasyon sonunda sorguları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir