Troy Medya

Çanakkale’de çifte gökkuşağı manzarası

(HM) - Haber Merkezi | 18.06.2021 - 11:37, Güncelleme: 18.06.2021 - 11:37
 

Çanakkale’de çifte gökkuşağı manzarası

Çanakkale’de çifte gökkuşağı manzarası

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Küçükpaşa köyü ile Hurma köyü arasındaki ormanlık alan üzerinde oluşan muhteşem çifte gökkuşağı manzarası görenleri büyüledi.Çan ilçesine bağlı Küçükpaşa köyü ve Hurma köylerine önceki gün akşam saatlerine doğru yağan sağanak yağmurun ardından havanın açması ile Asar Tepe üzerinde 10 dakika süre boyunca oluşan çifte gökkuşağı manzarası görenleri kendisine hayran bıraktı.
Çanakkale’de çifte gökkuşağı manzarası
Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Küçükpaşa köyü ile Hurma köyü arasındaki ormanlık alan üzerinde oluşan muhteşem çifte gökkuşağı manzarası görenleri büyüledi.
Çan ilçesine bağlı Küçükpaşa köyü ve Hurma köylerine önceki gün akşam saatlerine doğru yağan sağanak yağmurun ardından havanın açması ile Asar Tepe üzerinde 10 dakika süre boyunca oluşan çifte gökkuşağı manzarası görenleri kendisine hayran bıraktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir