109 2
109

Çanakkale’de bir kadın, uçan çatının altında kalmaktan saniyeyle kurtuldu

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 01.04.2022 - 18:25, Güncelleme: 01.04.2022 - 15:36
 

Çanakkale’de bir kadın, uçan çatının altında kalmaktan saniyeyle kurtuldu

Çanakkale’de bir kadın, uçan çatının altında kalmaktan saniyeyle kurtuldu

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde 2 gündür etkili olan şiddetli lodos nedeniyle bir elektronik firmaya ait iş yerinin çatısı uçtu. O sırada iş yerine giren kadın müşteri uçan çatının altında kalmaktan saniyeyle kurtuldu.Olay, bugün 13.30 sıralarında Çanakkale’nin Ezine ilçesi Camikebir Mahallesi Abdurrahman Bey 11. Sokak’ta meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler öncesinden uyarısıyla birlikte 2 gündür yüzünü gösteren şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor. Bir elektronik firmanın çatısı lodosa dayanamayarak uçtu. O esnada bir kadın müşteri 10 saniyeyle içeri erken girerek çatının altında kalmaktan son an da kurtuldu. O anlar ise güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.Ezine Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek vatandaşların can ve mal güvenliliğinin sağlanması için gerekli tedbirleri aldı. Ezine Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Amiri Hasan Güçlü, diğer mahalle ve sokaklarda da küçük çaplı hasarların olduğunu ama can ve mal kaybının yaşanmadığını söyledi.Elektronik mağaza çalışanı Eşref Yıldız ise yaşadıkları anı saniye saniye kameralara anlattı.
Çanakkale’de bir kadın, uçan çatının altında kalmaktan saniyeyle kurtuldu
Çanakkale’nin Ezine ilçesinde 2 gündür etkili olan şiddetli lodos nedeniyle bir elektronik firmaya ait iş yerinin çatısı uçtu. O sırada iş yerine giren kadın müşteri uçan çatının altında kalmaktan saniyeyle kurtuldu.
Olay, bugün 13.30 sıralarında Çanakkale’nin Ezine ilçesi Camikebir Mahallesi Abdurrahman Bey 11. Sokak’ta meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler öncesinden uyarısıyla birlikte 2 gündür yüzünü gösteren şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor. Bir elektronik firmanın çatısı lodosa dayanamayarak uçtu. O esnada bir kadın müşteri 10 saniyeyle içeri erken girerek çatının altında kalmaktan son an da kurtuldu. O anlar ise güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.
Ezine Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek vatandaşların can ve mal güvenliliğinin sağlanması için gerekli tedbirleri aldı. Ezine Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Amiri Hasan Güçlü, diğer mahalle ve sokaklarda da küçük çaplı hasarların olduğunu ama can ve mal kaybının yaşanmadığını söyledi.
Elektronik mağaza çalışanı Eşref Yıldız ise yaşadıkları anı saniye saniye kameralara anlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir