Troy Medya

Çanakkale Yenice Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi açıldı

(HM) - Haber Merkezi | 18.06.2021 - 12:30, Güncelleme: 18.06.2021 - 12:30
 

Çanakkale Yenice Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi açıldı

Çanakkale Yenice Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi açıldı

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi açılış töreni düzenlendi.Yenice Kaymakamı Musa Göktaş yıl boyunca açılmış olan kurslarda usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından yapılmış olan ürünlerin bulunduğu stantları gezerek kurslar ve yapılanlar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Musa Göktaş ile eşi Nazan Göktaş sergiyi gezerek, serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm kursiyerlere teşekkür etti. Düzenlenen törene; Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Belediye Başkanı Yardımcısı Berna Ağan Özen, Cumhuriyet Savcıları Görkem Hergül, Ayşe Çavuş, Hakim Gökhan Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Seçgin, İlçe Emniyet Amiri V. Salih Aydemir, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal, Halk Eğitimi Müdürü Yüksel Baş, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Çanakkale Yenice Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi açıldı
Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi açılış töreni düzenlendi.
Yenice Kaymakamı Musa Göktaş yıl boyunca açılmış olan kurslarda usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından yapılmış olan ürünlerin bulunduğu stantları gezerek kurslar ve yapılanlar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Musa Göktaş ile eşi Nazan Göktaş sergiyi gezerek, serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm kursiyerlere teşekkür etti. Düzenlenen törene; Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Belediye Başkanı Yardımcısı Berna Ağan Özen, Cumhuriyet Savcıları Görkem Hergül, Ayşe Çavuş, Hakim Gökhan Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Seçgin, İlçe Emniyet Amiri V. Salih Aydemir, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal, Halk Eğitimi Müdürü Yüksel Baş, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir