Troy Medya

Çanakkale Valisi tarihi Mıhlı Köprüsünü inceledi

EKONOMİ (HM) - Haber Merkezi | 18.11.2021 - 20:09, Güncelleme: 18.11.2021 - 16:59
 

Çanakkale Valisi tarihi Mıhlı Köprüsünü inceledi

Çanakkale Valisi tarihi Mıhlı Köprüsünü inceledi

Çanakkale Vali İlhami Aktaş, Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Beldesinde Mıhlı Çayı üzerinde bulunan tarihi Mıhlı Köprüsünü inceledi.Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ, AK Parti Küçükkuyu Belde Başkanı İsa Kırık ve Küçükkuyu Tariş Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Mert’in de bulunduğu inceleme Vali İlhami Aktaş, çevresinde sosyal aktivite alanı bulunan tarihi Mıhlı Köprüsü hakkında yetkililerden bilgi aldı.Vali İlhami Aktaş, köprünün tarihi açıdan önemli bir kalıntı olduğunu ve görülmeye değer bir tarihi yapı olduğunu vurguladı.
Çanakkale Valisi tarihi Mıhlı Köprüsünü inceledi
Çanakkale Vali İlhami Aktaş, Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Beldesinde Mıhlı Çayı üzerinde bulunan tarihi Mıhlı Köprüsünü inceledi.
Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ, AK Parti Küçükkuyu Belde Başkanı İsa Kırık ve Küçükkuyu Tariş Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Mert’in de bulunduğu inceleme Vali İlhami Aktaş, çevresinde sosyal aktivite alanı bulunan tarihi Mıhlı Köprüsü hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali İlhami Aktaş, köprünün tarihi açıdan önemli bir kalıntı olduğunu ve görülmeye değer bir tarihi yapı olduğunu vurguladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir