Çan’a yeni güreş sahası yapılıyor

(HM) - Haber Merkezi | 01.02.2022 - 20:29, Güncelleme: 01.02.2022 - 15:52
 

Çan’a yeni güreş sahası yapılıyor

Çan’a yeni güreş sahası yapılıyor

Çanakkale’nin Çan ilçesine yağlı pehlivan güreşleri için yeni güreş sahası yapılacak.Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, bu yıl 57. gerçekleştirilecek Süleyman Şahin Çan Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri için şehir içinde yeni güreş sahası oluşturma çalışmalarını başlattı. Başkan Bülent Öz, “Çan’a yeni bir eser inşa etmek ve Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni yeni yerinde halkımızla seyretmek istiyoruz. Bu sebeple planladığımız alanda, sorumlu personel eşliğinde incelemelerde bulunduk. Yağlı pehlivan güreşlerini şehrin içine entegre ederek bir festival havası oluşturmayı, toplumun tüm bireylerini dahil etmeyi, esnafın ekonomik alanda kazanım elde etmesini hedefliyoruz” dedi.
Çan’a yeni güreş sahası yapılıyor
Çanakkale’nin Çan ilçesine yağlı pehlivan güreşleri için yeni güreş sahası yapılacak.
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, bu yıl 57. gerçekleştirilecek Süleyman Şahin Çan Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri için şehir içinde yeni güreş sahası oluşturma çalışmalarını başlattı. Başkan Bülent Öz, “Çan’a yeni bir eser inşa etmek ve Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni yeni yerinde halkımızla seyretmek istiyoruz. Bu sebeple planladığımız alanda, sorumlu personel eşliğinde incelemelerde bulunduk. Yağlı pehlivan güreşlerini şehrin içine entegre ederek bir festival havası oluşturmayı, toplumun tüm bireylerini dahil etmeyi, esnafın ekonomik alanda kazanım elde etmesini hedefliyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir