Consent Preferences

Çan şebeke su hattında yeni uygulama

(HM) - Haber Merkezi | 07.01.2022 - 15:45, Güncelleme: 07.01.2022 - 15:12
 

Çan şebeke su hattında yeni uygulama

Çan şebeke su hattında yeni uygulama

Çanakkale’nin Çan Belediyesi şebeke suyu ana hattı çalışmaları devam ederken ’vantuz’ uygulamasını hayata geçiriyor.Çan Belediyesi bir süredir yürüttüğü ve ilçe için önemli olan şebeke suyu ana hattı çalışmaları devam ederken vantuz uygulamasını hayata geçiriyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Yapmış olduğumuz çalışmamızda, yeni uygulamaya koyduğumuz vantuz aparatının bağlantısını gerçekleştirdik. Bu aparat ile su borularının içinde birikebilecek havanın tahliyesini sağlayacak, su akışının kesintiye uğramasını engelleyecek ve hattımızda doğabilecek su basıncını dengeleyecek. Dolayısıyla, su patlaklarının önüne geçecek vantuz sistem aparatını uygulamaya geçirdik” dedi.
Çan şebeke su hattında yeni uygulama
Çanakkale’nin Çan Belediyesi şebeke suyu ana hattı çalışmaları devam ederken ’vantuz’ uygulamasını hayata geçiriyor.
Çan Belediyesi bir süredir yürüttüğü ve ilçe için önemli olan şebeke suyu ana hattı çalışmaları devam ederken vantuz uygulamasını hayata geçiriyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Yapmış olduğumuz çalışmamızda, yeni uygulamaya koyduğumuz vantuz aparatının bağlantısını gerçekleştirdik. Bu aparat ile su borularının içinde birikebilecek havanın tahliyesini sağlayacak, su akışının kesintiye uğramasını engelleyecek ve hattımızda doğabilecek su basıncını dengeleyecek. Dolayısıyla, su patlaklarının önüne geçecek vantuz sistem aparatını uygulamaya geçirdik” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir