Çan Organize Sanayi Bölgesi fizibilite çalışmaları başlıyor

EKONOMİ (HM) - Haber Merkezi | 05.10.2021 - 17:07, Güncelleme: 05.10.2021 - 15:37
 

Çan Organize Sanayi Bölgesi fizibilite çalışmaları başlıyor

Çan Organize Sanayi Bölgesi fizibilite çalışmaları başlıyor

Çanakkale’nin Çan ilçesinde organize sanayi bölgesi projesine bakanlık onayı verildi ve fizibilite çalışmalarına geçildi.Çan Belediyesi tarafından daha önce resmi girişimlerinin başlatıldığı Çan Organize Sanayi Bölgesi projesine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı tarafından da onay verilerek fizibilite çalışmalarına geçildi. Çan Organize Sanayi Bölgesi projesi hakkında bilgi veren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Bakanlığın OSB Projemize onay vermesiyle ilçemize gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel ile belediyemizde gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrası, Çan Kaymakamımız Mustafa Gürdal’ı makamında ziyaret ederek süreç hakkında bilgilendirme yaptık ve sonrasında Organize Sanayi Bölgemizde yerinde incelemelerde bulunduk. Bakanlık ve ilimiz yetkili kurumlarıyla oluşturacağımız komisyon ile fizibilite çalışmalarının tamamlanması sonrası Çan Organize Sanayi Bölgesi kurulum çalışmaları başlanmış olacak. Süreç içerisinde destek ve katkılarını esirgemeyen Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş’a, Kaymakamımız Mustafa Gürdal’a, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a, STK ve siyasi parti temsilcilerimize, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yetkililerine, ayrıca dosyamızın hazırlanma sürecinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale Bölge Yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.
Çan Organize Sanayi Bölgesi fizibilite çalışmaları başlıyor
Çanakkale’nin Çan ilçesinde organize sanayi bölgesi projesine bakanlık onayı verildi ve fizibilite çalışmalarına geçildi.
Çan Belediyesi tarafından daha önce resmi girişimlerinin başlatıldığı Çan Organize Sanayi Bölgesi projesine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı tarafından da onay verilerek fizibilite çalışmalarına geçildi. Çan Organize Sanayi Bölgesi projesi hakkında bilgi veren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Bakanlığın OSB Projemize onay vermesiyle ilçemize gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel ile belediyemizde gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrası, Çan Kaymakamımız Mustafa Gürdal’ı makamında ziyaret ederek süreç hakkında bilgilendirme yaptık ve sonrasında Organize Sanayi Bölgemizde yerinde incelemelerde bulunduk. Bakanlık ve ilimiz yetkili kurumlarıyla oluşturacağımız komisyon ile fizibilite çalışmalarının tamamlanması sonrası Çan Organize Sanayi Bölgesi kurulum çalışmaları başlanmış olacak. Süreç içerisinde destek ve katkılarını esirgemeyen Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş’a, Kaymakamımız Mustafa Gürdal’a, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a, STK ve siyasi parti temsilcilerimize, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yetkililerine, ayrıca dosyamızın hazırlanma sürecinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale Bölge Yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir