Çan Belediyesi şebeke suyuna takviye su sondaj çalışmasına başladı

(HM) - Haber Merkezi | 10.08.2021 - 18:46, Güncelleme: 10.08.2021 - 13:18
 

Çan Belediyesi şebeke suyuna takviye su sondaj çalışmasına başladı

Çan Belediyesi şebeke suyuna takviye su sondaj çalışmasına başladı

Çanakkale’nin Çan Belediyesi ekipleri, şebeke suyuna takviye su sondaj çalışmasına başladı.Çan Belediyesi ekipleri, ilçede ana şebeke su kaynağına ek kaynak oluşturmak için su sondaj çalışması ile yeni su pompaları kurma çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Bülent Öz, “Yeni sondaj çalışmamızın tamamlanmasıyla yüksek kotlardaki ve katlardaki evlerimizde yaşanan su basınç problemine çözüm olacak, bununla birlikte oluşturmuş olacağımız alternatif su kaynağı ile ana şebeke suyumuzun kapasitesini de arttırmış olacağız” dedi.
Çan Belediyesi şebeke suyuna takviye su sondaj çalışmasına başladı
Çanakkale’nin Çan Belediyesi ekipleri, şebeke suyuna takviye su sondaj çalışmasına başladı.
Çan Belediyesi ekipleri, ilçede ana şebeke su kaynağına ek kaynak oluşturmak için su sondaj çalışması ile yeni su pompaları kurma çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Bülent Öz, “Yeni sondaj çalışmamızın tamamlanmasıyla yüksek kotlardaki ve katlardaki evlerimizde yaşanan su basınç problemine çözüm olacak, bununla birlikte oluşturmuş olacağımız alternatif su kaynağı ile ana şebeke suyumuzun kapasitesini de arttırmış olacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir