Troy Medya

Bozcaada’da kaybolan Alzheimer hastası kadın 6 gündür aranıyor

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 04.08.2021 - 17:48, Güncelleme: 04.08.2021 - 17:15
 

Bozcaada’da kaybolan Alzheimer hastası kadın 6 gündür aranıyor

Bozcaada’da kaybolan Alzheimer hastası kadın 6 gündür aranıyor

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde 6 gün önce kaybolan 68 yaşındaki Alzheimer hastasını arama çalışmaları sürüyor.Kuzey Ege’nin tatil cenneti Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde geçtiğimiz 29 Temmuz’da evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Zeynep Ersoy’un (68) yakınları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Alzheimer hastası kadın için polis ve jandarma ekipleri adada arama çalışması başlattı. 6 gündür kayıp olan Ersoy’u arama çalışmalarına Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Bozcaada Belediyesi ekipleri ve ada halkı da katıldı.“Bulgaristan’a gideceğim”Bulgaristan göçmeni olan Zeynep Ersoy’un komşularına ‘Bulgaristan’a gideceğim’ demesinin ardından ekipler, feribot iskelesi yakınlarındaki bölgelerde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ayrıca, yaşlı kadının arama çalışmalarına drone ile havadan destek veriliyor.
Bozcaada’da kaybolan Alzheimer hastası kadın 6 gündür aranıyor
Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde 6 gün önce kaybolan 68 yaşındaki Alzheimer hastasını arama çalışmaları sürüyor.
Kuzey Ege’nin tatil cenneti Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde geçtiğimiz 29 Temmuz’da evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Zeynep Ersoy’un (68) yakınları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Alzheimer hastası kadın için polis ve jandarma ekipleri adada arama çalışması başlattı. 6 gündür kayıp olan Ersoy’u arama çalışmalarına Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Bozcaada Belediyesi ekipleri ve ada halkı da katıldı.

“Bulgaristan’a gideceğim”
Bulgaristan göçmeni olan Zeynep Ersoy’un komşularına ‘Bulgaristan’a gideceğim’ demesinin ardından ekipler, feribot iskelesi yakınlarındaki bölgelerde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ayrıca, yaşlı kadının arama çalışmalarına drone ile havadan destek veriliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir