Troy Medya

Biga’da havut hayrı

EKONOMİ (HM) - Haber Merkezi | 16.11.2021 - 19:53, Güncelleme: 16.11.2021 - 18:10
 

Biga’da havut hayrı

Biga’da havut hayrı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Deveciler Derneği tarafından "havut hayrı" yapıldı.Çavuşköy Düğün salonunda yaklaşık 10 devenin katılımıyla gerçekleştirilen hayırda develere havut bağlanırken, hayra katılan vatandaşlara da yemek ikram edildi. Biga Deveciler Derneği Başkanı Üzeyir Kotan, 10 Ocakta Pekmezli köyünde yapılacak olan deve güreşlerine hazırlık amacı ile Biga’lı develere havut giydirdiklerini söyledi. Kotan, hayra katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Biga’da havut hayrı
Çanakkale’nin Biga ilçesinde Deveciler Derneği tarafından "havut hayrı" yapıldı.
Çavuşköy Düğün salonunda yaklaşık 10 devenin katılımıyla gerçekleştirilen hayırda develere havut bağlanırken, hayra katılan vatandaşlara da yemek ikram edildi. Biga Deveciler Derneği Başkanı Üzeyir Kotan, 10 Ocakta Pekmezli köyünde yapılacak olan deve güreşlerine hazırlık amacı ile Biga’lı develere havut giydirdiklerini söyledi. Kotan, hayra katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir