Biga’da ayçiçek alımı başladı

EKONOMİ (HM) - Haber Merkezi | 24.08.2021 - 12:42, Güncelleme: 24.08.2021 - 10:42
 

Biga’da ayçiçek alımı başladı

Biga’da ayçiçek alımı başladı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde sezonun ilk ayçiçeği alımı yapıldı.Biga Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tınaz, ilk ürünü Göktepe köyünden Salim Oruz´dan 2 ton alarak yaptıklarını söyledi. Üründe yüzde 42,73 oranda yağ belirlendiğini dile getiren Tınaz, "Üreticimizi fabrikamızın kendi yağı olan Biryağ ile ödüllendirdik" dedi.Kooperatif Müdürü Emre Yeşilgölden ise sezonun hayırlı olması dileğinde bulundu.
Biga’da ayçiçek alımı başladı
Çanakkale’nin Biga ilçesinde sezonun ilk ayçiçeği alımı yapıldı.
Biga Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tınaz, ilk ürünü Göktepe köyünden Salim Oruz´dan 2 ton alarak yaptıklarını söyledi. Üründe yüzde 42,73 oranda yağ belirlendiğini dile getiren Tınaz, "Üreticimizi fabrikamızın kendi yağı olan Biryağ ile ödüllendirdik" dedi.
Kooperatif Müdürü Emre Yeşilgölden ise sezonun hayırlı olması dileğinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir