Troy Medya

Balkonda öldürülen adamın katil zanlısı komşusu çıktı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 28.09.2021 - 12:41, Güncelleme: 28.09.2021 - 10:32
 

Balkonda öldürülen adamın katil zanlısı komşusu çıktı

Balkonda öldürülen adamın katil zanlısı komşusu çıktı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Beldesinde önceki gün evinin balkonunda otururken tüfek ile ateş edilerek öldürülen belediye çalışanı Ali Ayran’ın (49) katilinin, komşusu Mehmet Şirin Batur olduğu tespit edildi.Küçükkuyu’da işlenen cinayetin ardından İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından teknik inceleme başlatılmıştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, çevredekilerin ifadelerinin çelişkisi olmasının ardından olayı çok yönlü araştırmaya başladı.Ekiplerin titiz çalışması sonucu Ali Ayran’ın katil zanlısının komşusu Mehmet Şirin Batur olduğu tespit edildi.İstanbul’da yakalandıJandarma ekiplerinin incelediği güvenlik kamerası ile araç plaka kayıt sisteminde katil zanlısı Batur’un İstanbul’da olduğu tespit edildi.Telefon kayıtlarının da incelendiği soruşturmada İstanbul Arnavutköy’de olduğu tespit edilen Batur’un Arnavutköy İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim olması sağlandı.Batur’un evinde yapılan aramada; suç aleti olan ruhsatsız av tüfeği ve olay yerinde bulunan boş fişekle aynı marka 3 av tüfeği fişeği tespit edilerek, el konuldu.
Balkonda öldürülen adamın katil zanlısı komşusu çıktı
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Beldesinde önceki gün evinin balkonunda otururken tüfek ile ateş edilerek öldürülen belediye çalışanı Ali Ayran’ın (49) katilinin, komşusu Mehmet Şirin Batur olduğu tespit edildi.
Küçükkuyu’da işlenen cinayetin ardından İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından teknik inceleme başlatılmıştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, çevredekilerin ifadelerinin çelişkisi olmasının ardından olayı çok yönlü araştırmaya başladı.
Ekiplerin titiz çalışması sonucu Ali Ayran’ın katil zanlısının komşusu Mehmet Şirin Batur olduğu tespit edildi.

İstanbul’da yakalandı
Jandarma ekiplerinin incelediği güvenlik kamerası ile araç plaka kayıt sisteminde katil zanlısı Batur’un İstanbul’da olduğu tespit edildi.
Telefon kayıtlarının da incelendiği soruşturmada İstanbul Arnavutköy’de olduğu tespit edilen Batur’un Arnavutköy İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim olması sağlandı.
Batur’un evinde yapılan aramada; suç aleti olan ruhsatsız av tüfeği ve olay yerinde bulunan boş fişekle aynı marka 3 av tüfeği fişeği tespit edilerek, el konuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir