Troy Medya

AK Parti yönetimleri köprüye çıkarma yaptı

GÜNDEM 26.10.2021 - 10:20, Güncelleme: 26.10.2021 - 10:20
 

AK Parti yönetimleri köprüye çıkarma yaptı

Merkez ve ilçelerde, AK Parti yönetimlerinde görev yapmış eski teşkilat mensupları, 1915 Çanakkale köprüsünü ziyaret etti. Ziyaretlere eşlik eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Bu dev yatırımda, partimize gönül vermiş, bu güne kadar hizmet etmiş herkesin büyük emeği var. Bu gururu ve bu sevinci hep birlikte paylaşmak istedik” dedi.

AK Parti merkez ve ilçe teşkilatlarında bugüne kadar görev yapmış teşkilat üyeleri, hafta sonunda 1915 Çanakkale Köprüsünü gezdi. Cuma ve Cumartesi günleri gruplar halinde gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Naim Makas, Belediye ve Belde Başkanları da eşlik etti. Köprü şantiye alanını gezen konuklar, daha sonra tekneyle köprünün yanına kadar giderek çalışmaları gözlemleme fırsatı buldu. Köprü yöneticileri, köprünün özellikleri, yapım aşaması ve fiziksel durumu hakkında bilgiler verdi.   Teşkilatlarla birlikte gezilere katılan Jülide İskenderoğlu, “Çanakkale’mizin, yarım asırlık hayali nihayet gerçek oluyor. Bu dev yatırımı hizmete açmak, bugün görevde olan bizlere nasip oldu ama biz biliyoruz ki, bugüne kadar bu teşkilatın her kademesinde görev yapmış tüm abilerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin bu yatırımda emeği var. Geçmişten bu güne kadar gelen bu emek olmasa, sizlerin çalışmalarınız, sayın Cumhurbaşkanımıza desteğiniz olmasa, bugün bunları konuşamıyor  olacaktık. Onun için, ne kadar gurur duysanız azdır. Bu dev yatırım, aslında sizlerin emeğinizin, sahada akıttığınız terin karşılığıdır. Bu mutluluğu hep birlikte paylaşmak istedik. Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın da sizlere selamları var. Kendisi devam eden komisyon ve Meclis çalışmaları nedeniyle aramızda olmasa da, gönlü bizlerle beraber. İnşallah 13 Kasım’da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla montajını tamamlamış olacağız. Yapılacak son düzenlemelerin de bitirilmesiyle birlikte, 18 Mart 2022’de, yine hep birlikte, kol kola girerek, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bu köprüden yürüyerek karşı kıyıya geçeceğiz. Bu geçiş sadece bir köprüden geçiş değil, Yeni Türkiye’nin ayak sesleri, 2023’e, 2071’e de geçişi olacak” diye konuştu.
Merkez ve ilçelerde, AK Parti yönetimlerinde görev yapmış eski teşkilat mensupları, 1915 Çanakkale köprüsünü ziyaret etti. Ziyaretlere eşlik eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Bu dev yatırımda, partimize gönül vermiş, bu güne kadar hizmet etmiş herkesin büyük emeği var. Bu gururu ve bu sevinci hep birlikte paylaşmak istedik” dedi.

AK Parti merkez ve ilçe teşkilatlarında bugüne kadar görev yapmış teşkilat üyeleri, hafta sonunda 1915 Çanakkale Köprüsünü gezdi. Cuma ve Cumartesi günleri gruplar halinde gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Naim Makas, Belediye ve Belde Başkanları da eşlik etti. Köprü şantiye alanını gezen konuklar, daha sonra tekneyle köprünün yanına kadar giderek çalışmaları gözlemleme fırsatı buldu. Köprü yöneticileri, köprünün özellikleri, yapım aşaması ve fiziksel durumu hakkında bilgiler verdi.

 

Teşkilatlarla birlikte gezilere katılan Jülide İskenderoğlu, “Çanakkale’mizin, yarım asırlık hayali nihayet gerçek oluyor. Bu dev yatırımı hizmete açmak, bugün görevde olan bizlere nasip oldu ama biz biliyoruz ki, bugüne kadar bu teşkilatın her kademesinde görev yapmış tüm abilerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin bu yatırımda emeği var. Geçmişten bu güne kadar gelen bu emek olmasa, sizlerin çalışmalarınız, sayın Cumhurbaşkanımıza desteğiniz olmasa, bugün bunları konuşamıyor  olacaktık. Onun için, ne kadar gurur duysanız azdır. Bu dev yatırım, aslında sizlerin emeğinizin, sahada akıttığınız terin karşılığıdır. Bu mutluluğu hep birlikte paylaşmak istedik. Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın da sizlere selamları var. Kendisi devam eden komisyon ve Meclis çalışmaları nedeniyle aramızda olmasa da, gönlü bizlerle beraber. İnşallah 13 Kasım’da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla montajını tamamlamış olacağız. Yapılacak son düzenlemelerin de bitirilmesiyle birlikte, 18 Mart 2022’de, yine hep birlikte, kol kola girerek, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bu köprüden yürüyerek karşı kıyıya geçeceğiz. Bu geçiş sadece bir köprüden geçiş değil, Yeni Türkiye’nin ayak sesleri, 2023’e, 2071’e de geçişi olacak” diye konuştu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir