Troy Medya

3 gün önce dalga geçmişti, yeni görevi şaşırttı

SİYASET 30.03.2022 - 20:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 20:28
 

3 gün önce dalga geçmişti, yeni görevi şaşırttı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı Almanya’da Türk esnafları ziyaret ettiği için eleştiren İP’li Rıdvan Uz, partisinde Türk Dünyası ve Yurtdışı İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Yurtdışı oylarla milletvekilliğini CHP’ye kaptıran Uz, yurtdışında partisine oy isteyecek.

İYİ Parti GİK üyesi Rıdvan Uz, Türk Dünyası ve Yurtdışı İşler Başkanı olarak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.  Uz, geçtiğimiz günlerde bir takım temaslarda bulunmak üzere Almanya'ya giden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın esnaf ziyaretinde bulunmasını eleştirmiş, şaşkınlık yaşadığını ifade etmişti. AK Parti İl Başkanı Naim Makas sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, Rıdvan Uz'un, Türk Dünyası ve Yurtdışı İşler Başkanı olmasına, göndermede bulundu. Makas, "Türk dünyasında ata sözlerinin yeri apayrıdır. 'Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma' diye nasihat etmiş atalarımız. Daha dün, Avrupa'daki Türk seçmenimiz için Genel Merkez görevlendirmesiyle Almanya'da çalışmalarda bulunan Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a demediğini bırakmayan İP'in GİK üyesi Rıdvan Uz'a, partisi tarafından talihsiz bir şekilde Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanlığı görevi verildi. Rıdvan Uz, şimdi hangi yüzle gidip Yurtdışındaki seçmenden oy isteyecek merakla bekliyoruz.  Bu arada, İP Çanakkale'de yurt dışı oyları sebebiyle, vekilliği CHP'ye kaptırmıştı. Millet ittifakına hayırlı uğurlu olsun diyelim" şeklinde konuştu.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı Almanya’da Türk esnafları ziyaret ettiği için eleştiren İP’li Rıdvan Uz, partisinde Türk Dünyası ve Yurtdışı İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Yurtdışı oylarla milletvekilliğini CHP’ye kaptıran Uz, yurtdışında partisine oy isteyecek.

İYİ Parti GİK üyesi Rıdvan Uz, Türk Dünyası ve Yurtdışı İşler Başkanı olarak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 

Uz, geçtiğimiz günlerde bir takım temaslarda bulunmak üzere Almanya'ya giden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın esnaf ziyaretinde bulunmasını eleştirmiş, şaşkınlık yaşadığını ifade etmişti.


AK Parti İl Başkanı Naim Makas sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, Rıdvan Uz'un, Türk Dünyası ve Yurtdışı İşler Başkanı olmasına, göndermede bulundu.

Makas, "Türk dünyasında ata sözlerinin yeri apayrıdır. 'Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma' diye nasihat etmiş atalarımız. Daha dün, Avrupa'daki Türk seçmenimiz için Genel Merkez görevlendirmesiyle Almanya'da çalışmalarda bulunan Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a demediğini bırakmayan İP'in GİK üyesi Rıdvan Uz'a, partisi tarafından talihsiz bir şekilde Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanlığı görevi verildi. Rıdvan Uz, şimdi hangi yüzle gidip Yurtdışındaki seçmenden oy isteyecek merakla bekliyoruz. 
Bu arada, İP Çanakkale'de yurt dışı oyları sebebiyle, vekilliği CHP'ye kaptırmıştı. Millet ittifakına hayırlı uğurlu olsun diyelim" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir