109 2
109

15 suçtan aranan cezaevi firarisi Çanakkale’de yakalandı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 11.01.2022 - 16:45, Güncelleme: 11.01.2022 - 15:59
 

15 suçtan aranan cezaevi firarisi Çanakkale’de yakalandı

15 suçtan aranan cezaevi firarisi Çanakkale’de yakalandı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde dolandırıcılık olayına karışan ve 15 suçtan araması bulunan zanlı yakalandı.Tekirdağ Açık Cezaevi’nden firar eden M.Ş., Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde 3 ayrı dolandırıcılık suçuna karıştı. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, 15 ayrı suçtan arama kaydı bulunan M.Ş’nin yakalanması için teknik ve fizikî takip başlattı. Sahte kimlik belgesiyle yakalanan M.Ş. tutuklanarak Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.
15 suçtan aranan cezaevi firarisi Çanakkale’de yakalandı
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde dolandırıcılık olayına karışan ve 15 suçtan araması bulunan zanlı yakalandı.
Tekirdağ Açık Cezaevi’nden firar eden M.Ş., Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde 3 ayrı dolandırıcılık suçuna karıştı. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, 15 ayrı suçtan arama kaydı bulunan M.Ş’nin yakalanması için teknik ve fizikî takip başlattı. Sahte kimlik belgesiyle yakalanan M.Ş. tutuklanarak Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir