Sis içinde kalan 1915 Çanakkale Köprüsü büyüledi

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2024 - 12:10, Güncelleme: 03.01.2024 - 12:19
 

Sis içinde kalan 1915 Çanakkale Köprüsü büyüledi

Çanakkale Boğazı’nda etkili olan sis bulutu geçişi sırasında 1915 Çanakkale Köprüsü görüntüsüyle büyüledi. Köprü kartpostallık görüntü oluşturdu.

Çanakkale’de etkili olan sis deniz ulaşımında aksamalara yol açtı. Boğaz trafiği görüş mesafesinin düşmesiyle transit gemi geçişlerine kapatıldı. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü’nce, Kuzey ve Güney’den girecek gemilerin telsizle uyarılarak, boğazın çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı duyuruldu. Sisin etkisini yitirmesinin ardından saat 11.00 itibatiyle Çanakkale Boğazı çift yönlü transit gemi geçişlerine açıldı. 2023 metre orta açıklığıyla dünyanın en uzun orta açıklığa sahip asma köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün sis bulutu altındaki hali ise drone ile görüntülendi. Sis bulutu geçişi sırasında 1915 Çanakkale Köprüsünün görüntüsüyle adeta büyüledi.
Çanakkale Boğazı’nda etkili olan sis bulutu geçişi sırasında 1915 Çanakkale Köprüsü görüntüsüyle büyüledi. Köprü kartpostallık görüntü oluşturdu.

Çanakkale’de etkili olan sis deniz ulaşımında aksamalara yol açtı. Boğaz trafiği görüş mesafesinin düşmesiyle transit gemi geçişlerine kapatıldı. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü’nce, Kuzey ve Güney’den girecek gemilerin telsizle uyarılarak, boğazın çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı duyuruldu. Sisin etkisini yitirmesinin ardından saat 11.00 itibatiyle Çanakkale Boğazı çift yönlü transit gemi geçişlerine açıldı.
2023 metre orta açıklığıyla dünyanın en uzun orta açıklığa sahip asma köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün sis bulutu altındaki hali ise drone ile görüntülendi. Sis bulutu geçişi sırasında 1915 Çanakkale Köprüsünün görüntüsüyle adeta büyüledi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir