Gelecek sandıkta kaldı

SİYASET (HM) - Haber Merkezi | 06.06.2021 - 22:03, Güncelleme: 06.06.2021 - 22:03
 

Gelecek sandıkta kaldı

Afyonkarahisar Güney Beldesi Belediye Başkanlığı seçimlerini AK Parti Kazandı. Seçimde en büyük hayal kırıklığı ise, Çanakkale İl Teşkilatının da saha çalışmalarına katıldığı Gelecek Partisi yaşadı. Gelecek partisi 17 oy alabildi.

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde 7 yıl aradan sonra yapılan belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan kesin seçim sonuçlarına göre, bin 21 oy ile AK Parti adayı Erol Karabacak kazandı. 504 oy alan BBP’nin adayı Süleyman Çağlar ise seçimi ikinci sırada tamamladı. CHP adayı 29, İYİ parti adayı ise 23 oy alabildi. Seçimlerde en büyük hayal kırıklığını yaşayan ise Gelecek Partisi ekibi oldu. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun Çanakkale İl Başkanlığı ekibiyle birlikte aktif olarak saha çalışması yaptığı beldede, Gelecek Partisine 17 oy çıktı.    Kendi teşkilatı bile oy vermemiş AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Kamp kurdu! Sosyal medyada kampanyalar yaptı! Afili videolar çekti! Miting yaptı! Aldığı oy 17! Kendi teşkilatı bile oy vermemiş! Yol yakınken dönün! Kendinize ve arkadaşlarınıza daha fazla haksızlık yapmayın, güldürmeyin, yazık ! dedi.
Afyonkarahisar Güney Beldesi Belediye Başkanlığı seçimlerini AK Parti Kazandı. Seçimde en büyük hayal kırıklığı ise, Çanakkale İl Teşkilatının da saha çalışmalarına katıldığı Gelecek Partisi yaşadı. Gelecek partisi 17 oy alabildi.

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde 7 yıl aradan sonra yapılan belediye başkanlığı seçimini resmi olmayan kesin seçim sonuçlarına göre, bin 21 oy ile AK Parti adayı Erol Karabacak kazandı. 504 oy alan BBP’nin adayı Süleyman Çağlar ise seçimi ikinci sırada tamamladı. CHP adayı 29, İYİ parti adayı ise 23 oy alabildi. Seçimlerde en büyük hayal kırıklığını yaşayan ise Gelecek Partisi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Gelecek Partisi ekibi oldu. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun Çanakkale İl Başkanlığı ekibiyle birlikte aktif olarak saha çalışması yaptığı beldede, Gelecek Partisine 17 oy çıktı. 

 

Kendi teşkilatı bile oy vermemiş

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Kamp kurdu! Sosyal medyada kampanyalar yaptı! Afili videolar çekti! Miting yaptı! Aldığı oy 17! Kendi teşkilatı bile oy vermemiş! Yol yakınken dönün! Kendinize ve arkadaşlarınıza daha fazla haksızlık yapmayın, güldürmeyin, yazık ! dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir